Om ossSkriv ut

Godanyheter.nu är en webbplats som drivs av ett antal församlingar sedan hösten 2007. Godanyheter.nu vill utifrån den kristna tron ge hopp tilll människor som befinner sig i svåra situationer. Den här sidan kan inte ersätta den hjälp man kan få från t ex psykolog, läkare eller familjerådgivare. Men kanske kan den bli ett första steg i rätt riktning för dig som känner att du sitter fast i livets svårigheter.

Goda nyheter.nu fokuserar på vad som händer med människan inom oss när vi går igenom tuffa tider. Vi vill visa att Gud finns med, trots allt och att de svåra tiderna faktiskt kan få dig att växa. På den här webbplatsen kan du läsa om hur andra människor tagit sig igenom det som du kanske står i just nu. Godanyheter.nu vill också visa att alla människor kan närma dig Gud och få en tro som håller.

TV-Inter är ett produktionsbolag inom den svenska pingströrelsen. Godanyheter.nu är ett samarbetsprojekt mellan TV-Inter och ett antal lokala pingstförsamlingar.

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till info@tvinter.se eller besök vår webbplats på www.tvinter.se.